Hyvä näönhuolto ja näkeminen alkaa säännöllisestä ja huolellisesta näöntutkimuksesta.  Se on ainoa keino huolehtia silmistä ja näköaistista. Meiltä saat tarvitsemasi näönhuollon palvelut joko optikolta tai silmälääkäriltä.

Silmälääkäri on  lääketieteen  asiantuntija, joka auttaa silmien terveyteen liittyvissä asioissa.  Silmälääkärille kannattaa mennä viimeistään noin 40 vuoden iässä ja säännöllisesti noin kolmen  vuoden välien.   Jos sinulla on silmäsairauksia tai sinulle on tehty silmäleikkaus, näöntarkastusaika  on syytä varata silmälääkärille. Silmävamman tai tapaturman sattuessa  ota yhteys silmälääkäriin. Alle kahdeksan vuotiaiden lasten näöntarkastuksen ja silmälasimääräyksen tekee aina silmälääkäri.

Optikko on näönhuollon ammattilainen, joka määrittää silmälasien sekä piilolinssien voimakkuudet. Optikko auttaa sinua valitsemaan käyttöösi sopivat linssit ja kehykset tai  sovittaa ja opastaa piilolinssien käyttöön. Optikon näöntarkastukseen on syytä varata aika mikäli huomaat näön mahdollisesti heikentyneen, silmät väsyvät tai päätä särkee tai haluat tietoa näkemisestä.  Näöntarkastus suositellaan tehtäväksi noin kahden vuoden välein.

Jos et tiedä, kummalle varata aikasi, voit aina varata ensin optikolle ajan. Optikko voi arvioida silmien terveydentilaa ja tarvittaessa ohjata silmälääkärin jatkotutkimukseen. Optikko ei diagnosoi eikä hoida silmäsairauksia.

Asiakkaidemme näönhuolto ja hyvä näkeminen on meidän tärkein prioriteettimme. Eri elämäntilanteet, harrastukset ja ikävaiheet tuovat erilaisia vaatimuksia näkemiselle. Me haluamme tarjota parasta näkemistä ja näkemisen ratkaisuja Sinulle ja perheellesi.

Hinnasto

Näöntarkastus  30,-  (kanta-asiakkaille 0,-)

Silmälääkärin vastaanotto  100,-

Ensimmäinen piilolinssisovitus  45,-  (sisältää opetuksen sekä 5 paria linssejä)

Piilolinssikontrolli-tarkistus  25,-

Silmänpaineen mittaus  10,-

Varaa aikasi Silmälääkärille ja Optikolle

Resurs Bank - tili