Piilolinssit Optihouse Sipolasta

Optikko Sipola-273

OVATKO SANKALASISI TIELLÄ HARRASTUKSISSASI?

HALUAISITKO VÄLILLÄ OLLA VAIN ILMAN LASEJA?

Piilolinssit sopivat kaiken ikäisille. Tärkeintä on, että olet motivoitunut huolelliseen piilolinssien käyttöön.

Tänä päivänä  käytettävät piilolinssit ovat kehittyneet paljon ja ovat turvallisia käyttää.  Materiaalit ovat laadukkaita ja niillä voidaan korjata lähes kaikkia näkemisen ongelmia, myös monitehoisena. Useimmat käytettävistä piilolinsseistä ovat kertakäyttöisiä tai kuukauden vaihtovälillä olevia pehmeitä linssejä. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman piilolinssejä ja asiantuntijuuden sinulle parhaan vaihtoehdon löytämiseksi.

Haluaisitko kokeilla piilolinssien käyttöä? Tervetuloa meille! Tarjoamme perusteellisen piilolinssitreenauksen aloitteleville käyttäjille, joka sisältää silmien tarkastuksen, voimakkuuden määrittämisen, sopivan linssin etsimisen ja piilolinssien käytön opetuksen. Optikollamme on 20 vuoden kokemus piilolinsseistä ja intohimo pysyä ajantasalla piilolinssien jatkuvasti kehittyvästä maailmasta.

Tiesitkö, että piilolinssien käyttäjällä on velvollisuus käydä vähintään kerran vuodessa optikon piilolinssikontrollissa?

Tämä perustuu siihen, että piilolinssien käyttäjillä on suurempi riski saada silmäinfektioita. Mahdolliset infektiot voivat aiheuttaa pysyviä näköhaittoja. Samalla optikko huomaa, mikäli piilolinssien  voimakkuudet ovat muuttuneet tai uusia vaihtoehtoisia tuotteita on saapunut.

Varaa aikasi Silmälääkärille ja Optikolle