Optikko Vesa Rödlin palvelee Optihouse Sipolassa

4

NÄÖNTARKASTUKSET, MYÖS ILMAN AJANVARAUSTA

Näöntarkastuksessa optikko tutkii näön tarkkuuden, silmien yleisen terveydentilan, määrittää voimakkuudet silmälaseihin ja piilolinsseihin ja tarkistaa, onko tarvetta silmälääkärin tarkastukselle. Näöntarkastus on meillä kiireetön ja huolellinen näöntutkimus. Tarvittaessa saat suosituksen tarvittavalle linssivalinnalle ja ohjeistusta kehyksen valinnassa.

Optihousessa saat tulla näöntarkastukseen myös ilman ajanvarausta.

 

PIILOLINSSIT JA PIILOLINSSISOVITUKSET

Optikko tekee piilolinssitarkastukset. Ensimäisessä piilolinssitarkastuksessa tarkastetaan asiakkaan näkö, silmien terveys ja oikeat voimakkuudet. Optikko etsii asiakkaalle sopivia piilolinssituotevaihtoehtoja, joista yhdessä asiakas päättää optikon kanssa. Ensimäiseen piilolinssitarkastukseen kuuluu myös perusteellinen opetus ja harjoittelu piilolinssien käyttöön.

Piilolinssien käyttäjien on syytä huolehtia säännöllisistä kontrolleista, joissa tulisi käydä vähintään vuoden välein. Tällöin tarkistetaan asiakkaan silmien terveys, piilolinssien toimivuus ja voimakkuudet.

 

TYÖLASIMÄÄRÄYKSET

Monissa työtehtävissä tarvitaan silmälaseja, jotka on mitoitettu omaan työtehtävään sopiviksi.  Työlaseihin on oikeutettu silloin kuin omat, perusmonitehot eivät riitä työnteossa. Työfysioterapeutti kartoittaa näkötilanteen ja mittaa vaadittavat etäisyydet silmälasien tekoa varten.  Työnäkemiseen  erityistyölasit räätälöidään omien voimakkuuksien ja tarvittavien etäisyyksien perusteella. Työlasit suosittelee joko työnäköoptikko tai silmälääkäri.

 

TYÖSUOJALASIT

Jos työtehtäväsi vaatii silmien ja näön suojaamista, olet oikeutettu työsuojalaseihin. Työnantaja kustantaa tarvitsemasi työsuojalasit. Nämä määrittelee työsuojalasioptikko. Olennaista on käytettävä linssityyppi ja työsuojalasien suojaustaso.

 

 

SILMÄLASIEN HIONNAT

Optihousessa, saman katon alla, on optikon oma työpaja. Työpajassa optikkomme hioo linssit valittuun kehykseen .  Tällä haluamme varmistaa asiakkaillemme laadukkaat  ja nopeasti saatavat tuotteet. Silmälasien valmistumisaika on yleensä 2- 14 työpäivää.

Lue miten valmistamme silmälasit.

 

SILMÄLASIEN KORJAUKSET, HUOLLOT JA VARAOSAT

Tarjoamme nopeaa ja monipuolisia huolto- , juotos -ja korjauspalveluita. Työpajassamme on laaja valikoima varaosia ja työkaluja, joiden avulla pystymme tarjoamaan suurimman osan vaadittavista huolto- ja korjauspalveluista paikan päällä.