NÄIN VALMISTAMME SILMÄLASIT YKSILÖLLISESTI

Optihouse Sipola on täyden palvelun optikkoliike. Autamme valitsemaan sinulle sopivat kehykset ja opastamme sinua linssivalinnassa. Valmistamme valitsemistasi tuotteistasi sinun silmälasisi. Hiomme linssit kehyksiin paikan päällä, omassa optikon pajassamme. Tällä varmistamme laadun ja tuotteen nopean saatavuuden.

Optihouse_DSC1065 1

Linssi saapuu tehtaalta raakakakkuna. Voimakkuus on hiottuna linssiin valmiiksi, mutta on muodoltaan vielä pyöreä. Hiomistyöhön ryhtyessä on tarkistetaan ensin tarkasti, että linssit ovat valmistettu tehtaalla oikein ja täyttävät laatuvaatimuksemme. Tämän jälkeen merkkaamme käsin linssiin asiakkaan henkilökohtaiset mitat. Tämän jälkeen asennamme raakalinssiin piirtämiemme mittojen mukaan hiontakehikon. Kehikko asetetaan tahkoon ja tahkolla hiotaan linssistä ylimääräiset reunat pois. Tässä vaiheessa linssistä muodostuu kehyksen muotoinen. Seuraavaksi käydään linssin reunat käsin läpi hioen.

optihouse_dsc0978

Linssi asetetaan kehykseen ja tarkastetaan linssien ja kehyksen yhteensopivuus (tässä vaiheessa tapahtuu yleensä vielä monta kierrosta tahkon ja kehyksen välillä – kun linsseistä etsitään juuri kehykseen sopiva muoto). Sopusuhtaisuuden löytyessä optikko tarkistaa mikroskoopilla mitoitukset ja voimakkuudet ja toteaa silmälasit valmiiksi. Kehys ja linssit puhdistetaan kauttaaltaan. Tämän jälkeen valmiit lasit asetetaan silmälasikoteloon ja asiakkaalle lähetetään viesti valmiista laseista!