NÄE HYVIN JA NÄYTÄ HYVÄLTÄ

Optihouse Sipola on pieni kivijalkaliike  ja perheyritys Oulun keskustassa, historiallisessa Julinin 100-vuotiaassa talossa. Optikkoliike on perustettu jo vuonna 1993 nimellä Optikko Sipola.

1

Optihouse Sipola on optisen alan erikoisliike, joka on erikoistunut hyvään asiakaspalveluun ja laadukkaisiin tuotteisiin. Uskomme, että asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kuuleminen sekä hyvien tuotteiden ja kiireettömän näöntutkimuksen tuoma lopputulos mahdollistaa parhaan näkemisen lopputuloksen. Emme tarjoa vain tuotetta tai osaamista, vaan kokonaisvaltaista kohtaamista hyvän näkemisen äärellä ja joka lopulta realisoituu hyvänä asiakassuhteena ja hinta-laatusuhteena. 

Olemme täyden palvelun optikkoliike. Meiltä saat kaikki optikko- ja silmälääkäri -palvelut saman katon alta. Silmälääkärin vastaanottoa pitää Silmälääkäri Satu Länsman noin kolmen viikon välein. Valmistamme omassa pajassamme valitsemistasi tuotteistasi sinun silmälasisi. Korjaamme ja huollamme -meiltä saat silmälasien korjuapalvelut ja nopeat toimitusajat.  Luotamme perinteiseen optiseen osaamiseen ja kädentaitoihin hyödyntämällä nykypäivän teknologiaa ja innovaatioita.

 Optikkoliikkemme on kokonaan yksityinen ja täysin ketjuista riippumaton. Valitsemme itse kaiken valikoimamme. Panostamme laatuun ja monipuolisuuteen. Meiltä löydät juuri sinun omaan tyyliisi sopivat näkemisen ratkaisut. Itsenäisenä optikkoliikkeenä tarjoamme joustavat ja yksilölliset näönhuollonratkaisut – lopputuloksena näet hyvin ja näytät hyvältä!

2