ME TOIVOTAMME SINUT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI

Toteutamme ja suunnittelemme Sinulle parhaiten sopivia näkemisen tuotteita omista toiveistasi ja tarpeistasi lähtien. Lähtökohtamamme on löytää ja tarjota sinulle oikeat tuotteet näkemisen erilaisiin tilanteisiin. Tarkka alku selvitys ja näöntutkimus on onnistuneen lopputuotteen edellytys. Yksilöllisyys ja henkilökohtaisuus takaa yhdessä optikon asiantuntijuuden kanssa toimivat tuotteet ja hyvän  asiakkuussuhteen.  

Me haluamme palvella  asiakkaita asiantuntevalla, inhimillisellä ja paikallisella Oululaisella – otteella. Asiakkaan etu on meille tärkein asia. 

 

TIINA RÖDLIN, MYYJÄ, KÄTILÖ-SH, TtM

D9942FE2-D463-4ADC-ACAC-4B4F2A118A17-1024x1024

Olen päätynyt optiselle alalle mieheni kautta. Hän alkoi yrittäjäksi ja sitä kautta yrittäjyys tuli osaksi omaa uraa. Aiemmin olin toiminut hoitoalalla käytännön työntekijänä, asiantuntijana projekteissa ja esimiestehtävissä.  Olen auttamassa ja palvelemassa sinua kehyksiin liittyvissä asioissa liikkeessämme joka päivä. Suhtaudun intohimoisesti kehyksiin ja pidän työstäni kovasti. Vapaa-aikana harrastan perhettäni, pihatöitä ja ulkoilua. Seuraan mielenkiinnolla paikallisia ja yhteiskunnallisia asioita.

 

Vesa Rödlin, Optometristi, työnäkemisen asiantuntija, piilolasien sovitusoikeus, diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus

F904A4EA-09FC-458E-BD69-DED9EA82DC46-1024x1024

Olen toiminut alalla valmistumisestani, vuodesta 1996 asti. Olen toiminut työntekijänä yksityisissä liikkeistä, yrittäjänä ja ammattialan opettajana OAMK:ssa. Alalle olen alunperin ajautunut, mutta viihtynyt  hyvin näiden kuluneiden vuosien aikana. Alalla on tapahtunut tänä aikana paljon muutoksia ja edelleen olemme uudistusten äärellä.

Olen Oulun liikkeessä kaikkina muina päivinä paitsi perjantaisin, jolloin olen Pyhäjoella, jossa sijaitsee toinen toimipisteemme. Harrastan liikuntaa, lähinnä lenkkeilyä ja tennistä. Vastapainoa työlle saan myös metsätöistä ja luonnossa liikkumisesta.

Varaa aikasi Silmälääkärille ja Optikolle