9.8.

Kehyspäivä tiistaina 27.8.

tma_header_3
201705_Neubau_Eyewear_1074

Saamme tiistaina 27.8 Silhoueten ja Neubaun sekä Adidaksen kehysmallistot liikkeeseemme. Kehysedustaja saapuu laukkujensa kanssa puolen päivän aikaan ja on aina liikkeen sulkemiseen klo 18:n saakka. 

Vuodesta 1964 alkaen Itävallassa valmistetut Silhouetten kehykset ovat ajattoman kauniita ja erityisen keveitä.

Itävallassa myös valmistettavat tyylikkäät Neubau kehykset tarjoavat malleja laidasta laitaan – niin kirkkaissa silmälasikehyksissä kuin aurinkolasikehyksissäkin. 

Tervetuloa löytämään omasi!

 

8.8.

Syksyn uutuudet

IMG_0730

Kehyshyllyt ovat tyhjentyneet kesän aikana kiitettävästi ja syksyn uutuuksia alkaa virrata elokuun lopulla ja syyskuun alussa. Järjestämme muutamia kehyspäiviä syksyn aikana, joista 27.8. on ensimmäinen – esillä Silhouette ja Neubau. 

Kehyspäivän ideana on se, että silloin liikeessämme on koko Suomen maahantuojan mallisto paikan päällä – nähtävillä ja sovitettavissa on kaikki koot ja värit kaikista malleista. Ja siten koko mallistosta on helpompi löytää juuri toivomasi kehys. 

Kehys tilataan sinulle ja kehys saapuu liikkeeseemme samalla aikataululla linssien kanssa. 

Mikäli sinulla on etsinnässä joku erityinen kehys – persoonallinen, iso taikka pieni, tervetuloa käymään liikkeessämme ja yritämme auttaa sinua löytämään sopiva ja mieleisesi kehys. 

1.7.

Uusi kasvo liikkeessämme 

Oona

Tyttäremme Oona on tullut auttamaan meitä kesän ja syksyn ajaksi. Oona on  23-vuotias ja hän asustelee Genevessä Sveitsissä, jossa hän opiskelee talous- ja hallintotieteitä. 

Vesan yrittäjyyden alkuajoista saakka perheen lapset ovat olleet mukana yrityksessä, joten Oonalla sujuvat niin nenätyynyjen vaihdot kuin kehysten säätämisetkin. Kehysvalinnoissa Oona osaa auttaa ennakkoluulottomasti, mutta asiakaslähtöisesti. 

28.3.

Kehyspäivä

kehyspäivä

On se aika keväästä, jolloin Haaralat ovat liikkeellä Milanon kehysmessujen uutuuksien kanssa.

Traction Production, Imago, Jooly, Tisard ja Exalto tuotemerkkien kehykset liikkeessämme to 28.3. klo 13- 18.
Kevyttä, kaunista, läpikuultavaa, värejä, isoja, pieniä, pyöreitä, kulmikkaita, miehille, naisille, muovia ja metallia…
Lämpimästi tervetuloa!