14.3.2017

Kurkistus uudistuneeseen Optihouse Sipolaan

Olemme muuttaneet ja uudistaneet liikettämme. Olemme edelleen  Torikatu 7:ssä – entisen liikehuoneistomme seinänaapurina. 

1

Samalla pidensimme aukioloaikojamme eli olemme avoinna arkisin 9.30-18 ja lauantaisin klo 10-15. 

 

Uudet liiketilat ovat valoisat ja tilavat. Olemme nauttineet suuresti työssäolosta ja ihanien asiakkaidemme palvelemisesta tässä Julinin talon tunnelmallisessa miljöössä.

 

IMG_0381 IMG_0389 IMG_0383 IMG_0385 IMG_0396

Haluamme toivottaa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi uudistuneeseen Optihouse Sipolaan. Meiltä saat parasta palvelua silmillesi. Muista myös Optihouse Sipolan kanta-asiakasedut!

31.12.2016

Meidän vuosi 2016

Onpa kerrasaan taas kummalista, kuinka nopeaa vuosi on kulunut!
Tässä nyt istumme tämän vuoden viimeisellä aamukahvilla ja käymme läpi kulunutta vuotta. Meidän vuosi Optihousesessa oli kiireisin ja antoisin tähän mennessä. 
  
Haluamme lämpimästi kiittää asiakkaitamme ja Teitä kaikkia, keiden kanssa  olemme kohdanneet kuluneena vuonna. Hyviä, iloisia muistoja on taas syntynyt uusista ja vanhoista asiakassuhteista.
 
Emme malta odottaa, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan!
Näin oli vuosi 2016.
 

 

12

14.4.2016

Auta Annia!

2-1

  

Ihana Anni ongelman äärellä! Niin paljon kivoja aurinkolaseja, mistä valita itselle ne sopivimmat. Anni on optikko-opiskelija Pyhäjoelta ja innostunut valtavasti optisen alan opiskelusta ja kaikesta siitä, mitä tähän alaan liittyy. Opiskelut hän on aloittanut viime syksynä ja valmistuminen häämöttää noin 3 vuoden päässä. Opiskeluiloa ja INTOA Annille tulevaisuuteen!

 

Eli kesälle Anni tarvitsee uudet aurinkolasit. Tällä kertaa Anni päätti olla rohkea ja heittää ratkaisun valinnasta yleisön arvioitavaksi. Voit laittaa kommenttia ja vinkkiä Annille Optihouse Sipolan Facebookin kautta.

 

img_0341-2

 

Annilla on kasvoillaan:

Rayban 4171 Erika
Eleven Paris MS006 co1
Marimekko Ella
Eleven Paris MS 001 c84
Eleven Paris AS025 c27

16.3.2016

Paavin Optikko

img_02291

 

Argentiinalaislähtöinen Paavi Franciscus valittiin paaviksi vuoden 2013 konklaavissa. Hän otti paavinimekseen Franciscus kunnioittaakseen Franciscus Assisilaista – munkkia, joka tunnettiin erityisesti köyhien auttajana.  Franciscus onkin paavina puolustanut heikompiosaisia ja tullut laajasti tunnetuksi nimenomaan köyhien auttajana. Hänen kannanottojaan ja tekoja on raportoitu ympäri maailmaan erityisinä toimina katolisen kirkon johtajana.

 

Myös Helsingin Sanomat julkaisi  syyskuussa 2015  artikkelin Paavi Franciscuksesta, ja hänen henkilökohtaisesta käynnistä   roomalaisessa optikkoliikkeessä. (http://www.hs.fi/ulkomaat/a1441329513567 . )  Tapahtumasta raportoitiin kautta mailman – Reuters ym. nostivat sen päivän yhdeksi suurimmista uutisaiheista.

 

Yleensä Paaville toimitetaan uudet silmälasit Vatikaaniin, mutta tällä kertaa hän oli saapunut itse paikan päälle. Paavi matkusti Ottica Spiezia-nimiseen optikkoliikkeeseen tavallisella henkilöautolla. Mukana matkassa olivat kuljettaja, turvamies ja useita poliiseja.

 

 

Alessandro Spiezian optikkoliike sijaitsee Rooman ostoskatujen ytimessä, aivan lähellä Piazza del Popoloa. Liikkeen omistaja Alessandro Spiezia kertoi tehneensä Paaville ennenkin silmälaseja, mutta koskaan aiemmin Paavi ei ollut vieraillut itse liikkeessä.

 

”Paavi oli etukäteen kertonut minulle, että hän haluaa käyttää vanhoja kehyksiä, koska ei halua käyttää liian paljon rahaa uusiin laseihin. Kun Paavi sitten sai uudet lasit, en halunnut ottaa Häneltä maksua. Paavi kuitenkin vaati, että saa maksaa – joten Hän sai maksaa. Minä puolestaan lahjoitin Paavin maksun hyväntekeväisyyteen.” Alessandro Spiezia kertoi meille, kun pistäydyimme HS:n artikkelin innoittamana kuuluisassa optikkoliikkeessä joulukuussa 2015.

 

Paavin noin puoli tuntia kestänyt vierailu ei siis jäänyt maailmalta eikä roomalaisilta  huomaamatta, ja  optikkoliikkeen edustalle oli kokoontunut tuolloin varsin runsaasti ihmisiä. ” Olemme saaneet runsaasti myönteistä julkisuutta tapahtuman jälkeen – olemme ilolla ja kunnioituksella Paavin näönhuollon hoitajina. Ja nytkin saamme tämän tarinan puitteissa tavata kolleegaa Suomesta!”

19.1.2016

Vuosi 2015

23